Kantoor / Consultancy Lieven Van der Sypt

knop NL import export

Consultancykantoor voor import en export.

Met mijn activiteit als adviseur voor financiële en technische geschillen, heb ik geleerd dat advies, mediatie zeer belangrijke termen zijn!

  • Advies betekent:

Een geschikt advies aanbieden, in verband met de juiste instellingen te raadplegen en deze zeer noodzakelijk, van groot nut zijn voor de toekomstige goede werking. 
Zeker om tot een optimaal functioneren te komen aangaande import of export.

  • Mediatie

Is een doeltreffende maatregel voor oplossing geschillen van diverse aard, bijvoorbeeld:

Wanneer er iets niet duidelijk is of u wordt geconfronteerd met moeilijke hindernissen, wat betreft prijzen, invoerrechten import-export, taal etc.

Door mijn ervaring van meer dan 25 jaar in de bedrijfswereld, ondermeer verschillende sectoren, eveneens sedert gedurende een lange periode te verdiepen in de branche import-export, wil ik graag mijn diensten aanbieden voor het vinden van een geschikte partner om zaken goed te laten concorderen!

De uitdaging bestaat erin een geschikte “samenwerking, partnership“ tussen bedrijven aan te bieden. Eén van mijn specialisaties als adviseur in handelsgeschillen, spits ik mij eveneens toe op de materie "import/export".

Een partnership creëren tussen Belgische en Argentijnse bedrijven, eveneens Chili, Brazilië in Zuid-Amerika. Daarnaast het vinden van een partner voor Spaanse, Portugese bedrijven in Europa en Angola voor Afrika.

Voor verdere vragen, mag u mij steeds vrijblijvend contacteren via contactformulier Lieven Van der Sypt.

Sponsorwerving

SponsoringVoetbalvelden

GSM of mobiel : +32 473 390893 - Lieven Van der Sypt te Wachtebeke

Boek - leven van een fifamakelaar

coverboeklievenfifamakelaar

Uitgegeven boek

Auteur: Lieven Van der Sypt

"De hel van een Fifa-makelaar en zakenman"

Mijn boek " De hel van een Fifa-makelaar en zakenman " werd eind oktober 2012 uitgegeven.

Met dit boek heb ik na jarenlange research willen aantonen, welke valkuilen jongeren en ouderen op hun weg kunnen tegenkomen! Iemand in diskrediet brengen is zeker niet de bedoeling maar wel aan de kaak stellen, wat er tot op heden allemaal verkeerd loopt.
Vooral positieve dingen leren uit negatieve ervaringen en proberen van om te gaan met energierijke, integere, charismatische mensen. Opgewekte contacten maken je zelf ook gelukkiger en daar kan je echt van genieten. Iedereen zal wel eens met een probleem geconfronteerd worden, maar de situatie van een positieve kant bekijken, zal meer deugd doen dan zich te laten verleiden door een gevoel van pessimisme!

Je kan mijn boek bestellen via GSM of mobiel : +32 473 390893 ( auteur Lieven Vandersypt )

Coördinaten

 

 

Lieven Van der Sypt

Walderdonk 31,  9185 Wachtebeke

Telefoon : +32 9 336 82 21 | Fax : +32 9 336 82 21

GSM of mobiel : +32 473 390893

 Lieven Hoofd